Kategorier
Nyheder

Kan Mærsk smøre sig til skatterabatter?

Kritiske Aktionærer har spurgt Mærsk hvilke partier de støtter og med hvor meget? Svaret kan du læse herunder. Kritiske Aktionærer finder svaret interessant, da det netop er V, K, LA, DA og de radikale som snart står overfor at skulle godkende en skattelettelse til Mærsk/DUC vedr. Nordsøolien. Staten har tidligere indgået aftaler med Mærsk, hvor den danske stat har fået alt for lidt ud af undergrundens resourcer, som tilhører Danmark og ikke de private virksomheder. Er 4 mio. kr i smøring nok til at hente yderligere skatterabatter?

Svar fra Mærsk 14 Februar 2017:

Hej Frank,

Tusind tak for din tålmodighed.

Jeg har netop modtaget svar fra mine kollegaer.

Vi modtog en række ansøgninger om økonomiske bidrag til valgforberedelser forud for folketingsvalget i 2015, og gav økonomiske bidrag til fem politiske partier (Venstre, Radikale Venstre, Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance) på i alt 4 mio.kr.

Vi offentliggør ikke de enkelte bidrag.

Der er ikke stillet krav til bidragsmodtagerne. Ved at være i dialog med politikere, og i visse tilfælde yde støtte til den politiske proces, håber vi at opretholde viden og interesse for de politikområder, der er vigtige for erhvervslivet og herunder vore forretningsaktiviteter.

Jeg håber, det besvarer dit spørgsmål, og beklager endnu engang den meget lange ventetid!

Hav en rigtig god dag.

ANONYMISERET

Mærsk Investor Relations